1.– EMPRESA ORGANITZADORA

Celtours SL, NIF B17935743 fa una acció promocional que consisteix en el sorteig d´un creuer.

 

2.– PERSONES A QUI S'ADREÇA AQUESTA PROMOCIÓ

Aquesta promoció s'adreça exclusivament a persones físiques, majors d'edat, residents en territori nacional, i clients o potencials clients que s´adhereixin a la promoció llençada a través d´instagram.

En el moment del sorteig han de seguir el compte de Celtours travel agency i han d´haver etiquetat com a mínim una persona. Té àmbit nacional i hi podrà participar qualsevol persona que ho desitgi.

 

3.- PREMI

El premi sortejat serà:

 

PREMI: Creuer per la Mediterrània Occidental, amb pensió completa per a 2 persones, sortida 19 de novembre desde Barcelona, amb el MSC VIRTUOSA (consultar itinerari a la web de MSC CRUCEROS)

Aquest premi inclou servei de creuer per la Mediterrània, taxes d'embarcament i allotjament en cabina doble interior, en règim de pensió completa. No inclou trasllat al lloc de partida/tornada del viatge, despeses personals (mini bar, fax, internet, telèfon, bugaderia, etc.), excursions o esdeveniments no inclosos al programa ni qualsevol altre concepte que no estigui relacionat expressament a les bases . No inclou les propines, que s´han de pagar a bord a la finalització del creuer.

 

Els premis estan subjectes a disponibilitat de places i dates a confirmar pel teu final de curs en el moment de la reserva.

 

Els premis són personals i intransferibles, i en cap cas no seran bescanviables pel seu valor en diners.

 

Celtours SL es reserva el dret a substituir el premi per un altre de característiques similars, sense que per això tingui dret l'agraciat a restitució ni compensació de cap tipus.

 

4.- CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Les persones que vulguin participar en aquest sorteig han de seguir el compte de Celtours travel agency i han d´haver etiquetat com a mínim una persona

 

5.- MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ

 

 

El sorteig es realitzarà el dia 20 de juliol i s´anunciarà al compte d´instagram de l´agència.

Un cop anunciat el guanyador/a, aquest tindrà 15 dies de termini per posar-se en contacte amb nosaltres i acceptar el premi, cas de no fer´ho, comportarà la pèrdua del dret al gaudi del premi, que es declararà desert.

 

 

Celtours

Oficines a:

- Celrà

Ctra. de Juià, 82

17460 Celrà

972493029

 

Horari:

De dilluns a divendres:

09h a 1330h i 16h a 19h

info@celtours.cat

GC.1449