Hi ha molts possibles destins com a viatges de noces, tants com països al món! 

El primer que cal és escoltar-vos, que ens expliqueu quins són els vostres somnis, quin és el viatge que us agradaria fer i recordar pel resta de les vostres vides. 

Amb l´experiència i els mitjans que tenim, us prepararem la proposta més adequada i us assessorem en tot el què necessiteu.

Un viatge espectacular que combina una ciutat increïble amb uns dies de descans: New York amb Riviera Maya. 

5 dies a New York, us preparem un dossier explicatiu perquè conegueu la ciutat a fons, perquè no us perdeu cap detall de la ciutat que mai dorm, i per acabar-ho uns dies de descans a les platges de la Riviera Maya, on també podreu fer excursions genials, com nedar amb dofins, veure les piràmides maya o banyar-vos en els "cenotes".

Pels més atrevits i aventurers: i un viatge amb autocaravana per Nova Zelanda? compte que aquest s´hauria de fer en primavera, tarador o hivern nostre, doncs el nostre estiu allà és hivern. Visitant les 2 illes i gaudint de paratges espectaculars, com les muntanyes on es va gravar El Senyor dels Anells, Mount Cook, Hokitika Gorge... 

Pels que busquen un viatge amb experiències sensorials, què millor que gaudir del luxe asiàtic. Tailàndia, Bali, Vietnam, Maldives, la Índia, Sri Lanka... tots destins espectaculars amb una relació qualitat-preu excel.lent, amb hotels de somni on podreu deixar que us cuidin i us mimin, tot gaudint d´aigües cristal.lines i un menjar fabulós.

I per què no alguna cosa totalment diferent? si us caseu a l´hivern, us imagineu un viatge a Lapònia? trineus tirats per huskies, excursions amb motos de neu a veure les aurores boreals, l´experiència de dormir en un hotel de gel i la visita de la casa del Pare Noel, què hi dieu?

Celtours

Oficines a:

- Celrà

Ctra. de Juià, 82

17460 Celrà

972493029

 

Horari:

De dilluns a divendres:

09h a 1330h i 16h a 19h

info@celtours.cat

GC.1449